Saturday, February 27, 2010

AKU DAN FOTOGRAFI.

Belek punya belek album lama, terjumpalah aku satu gambar lama masa aku kecik2 dulu. Masa aku kecik2 dulu selalu suka bergambar,yela mana taknya, dah ada tukang ambik gambar sejak kecik. Bila tengok balik gambar aku yang tengah pegang kamera compact filem ntah apa jenamanya ni, terasa macam dah ditakdirkan untuk menjadi seorang Jurufoto suatu hari nanti. Hari ini, aku bersyukur dan berbangga menjadi seorang Jurufoto yang dapat berkongsi segala detik-detik, memori-memori, peristiwa-peristiwa indah yang berlaku di muka bumi ini. Semoga dapat maju lagi di masa hadapan, Aminnnn....


Monday, February 22, 2010

BIRTHDAY 'UMPING'...2 TAHUN DAH...

Pada 5 Februari lepas, maka Wan Mohd. Hazwan (bakal adik ipar aku) sudah pun berusia 2 tahun. Lokasi yang dipilih untuk meraikan hari kelahiran 'umping' ialah di Restoran Flaming, berhampian dengan Sunway Pyramid. Antara yang hadir, semestinya keluarga bakal mentua aku, En. Wan Mohamed, Puan Azian (sorry Cik Yan kalo silap eja nama), Azie (tunang aku...hehehe), Fizah, Zirah, Acu, Cu Ta, Adik Cu Ta (sorry tak tau nama), keluarga Abg Ijat (Kak Rahmah, Ieka, Wani, Wada), GG, aku sendiri dan tak lupa pada 'birthday boy', Hazwan. Restoran ni terkenal dengan 'steamboat' dan makanan 'buffet'. Kitaorang apa lagi, pulun cukup-cukup kasi perut pecah...hahah. Di sini beberapa gambar yang sempat dirakam semasa berada di sana...


























































Ni ada sikit video yang aku sempat rakam masa
malam tu...enjoice...!!!
video